Flori artificiale într-un ghiveci

Flori artificiale într-un ghiveci
Flori artificiale într-un ghiveci
Flori artificiale într-un ghiveci
Flori artificiale într-un ghiveci
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Florile artificiale - suculente în ghiveci sunt accesorii de aranjament cu valoare decorativă foarte mare. Verdeața florilor însuflețește interiorul, ne liniștește și are un efect pozitiv asupra bunăstării noastre. Totuși, dacă nu ai timp pentru îngrijirea intensivă a plantelor sau vrei să decorezi un interior în care florile în ghiveci nu găsesc condiții potrivite pentru o creștere sănătoasă, alege flori artificiale în ghiveci de la Atmosphera Créateur d'intérieur.

Acestea nu necesită îngrijirea dumneavoastră florile artificiale în ghiveci , sunt perfecte pentru orice interior. Sunt alese mai ales ca plante practice pentru baie. Plantele artificiale nu se ofilesc, nu se îmbolnăvesc și nu provoacă reacții alergice. Nu au nevoie de îngrijirea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa le speli cu apa cand apare praful.Flori artificiale este un decor ingenios, practic si foarte la moda pentru casa ta. Compoziția prezentată de plante artificiale este un produs durabil care arată întotdeauna impresionant. Un farmec suplimentar se adaugă compoziției printr-o carcasă ceramică elegantă în care este plasată o floare artificială în ghiveci.

Caracteristicile produsului:

  • flori artificiale într-un ghiveci decorativ elegant
  • un decor practic, perfect ca flori pentru balcon, baie etc.
  • plantă ornamentală de uz universal
  • o plantă artificială care nu necesită îngrijire și nu provoacă alergii
  • produs de înaltă calitate al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur
Producător
Cod produs
35862
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Diametru (cm)
14.5
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel