Masuta de cafea din lemn si metal

Masuta de cafea din lemn si metal
Masuta de cafea din lemn si metal
Masuta de cafea din lemn si metal
Masuta de cafea din lemn si metal
Masuta de cafea din lemn si metal
Masuta de cafea din lemn si metal
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mesele moderne de design surprind prin forma lor originală și inventivă. Masuta cu coș mic a mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur impresionează prin structura sa din dantelă, iar combinația de metal și lemn este în concordanță cu ultimele tendințe în designul utilitar. Această masă rotundă, datorită bazei sale metalice, a căpătat un farmec unic, ușurință și eleganță. O astfel de masă metalică de designer va arăta grozav în grădină sau pe terasă. Poate fi folosita cu succes ca masă pe balcon. Cu toate acestea, standardul ridicat de manoperă și designul foarte unic menționat anterior fac din această masă un decor fantastic pentru interiorul modern. Va arăta grozav în mansardele crude, folosite ca masă pentru sufragerie sau masă pentru cameră. O bază solidă din metal și un top gros realizat dintr-o placă MDF puternică creează o structură durabilă și stabilă. Masuta de cafea este o piesă de mobilier durabilă, rezistentă la trecerea timpului. Puteți fi sigur că acest tabel este o achiziție pentru anii următori.

Caracteristici produs:

  • măsuță de cafea modernă cu design original
  • măsuță de cafea practică pentru diverse interioare
  • un mic tabel cu o structură foarte solidă
  • masă de înaltă calitate din metal și lemn < / li>
  • structura tabelului este gri
  • produs original al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur
Producător
Cod produs
35890
Diametru (cm)
38
Culoarea dominantă
maro
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
MDF
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel