Termos, Argintiu, 1,2 L

Termos, Argintiu, 1,2 L
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Termos de la marca franceză, Secret of Gourmet, vă va permite să mențineți temperatura potrivită a apei și a băuturilor, de asemenea, o comoditate în fiecare zi în fiecare casă și birou. Este un termos de înaltă calitate, cu un design frumos, foarte elegant, funcțional și foarte practic în ceea ce privește structura sa. Un mâner la îndemână, un capac foarte strâns sau un canal funcțional care facilitează turnarea băuturilor sunt soluții pe care le veți aprecia atunci când utilizați această cană termos perfectă. Este fabricat din materiale durabile, rezistente și ușor de curățat: inox și plastic rezistent.

Caracteristicile produsului:

  • termos cu design elegant
  • pentru ceai, cafea și alte băuturi
  • termic etanș care menține lichidele calde.
  • de la renumita companie Secret of Gourmet
Cod produs
36788
Producător
Secret de Gourmet
Diametru (cm)
14
Capacite
1,2
Culoarea dominantă
argint
,
negru
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
21,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel