Orhidee artificiala, 37 cm

Orhidee artificiala, 37 cm
Orhidee artificiala, 37 cm
Orhidee artificiala, 37 cm
Orhidee artificiala, 37 cm
Orhidee artificiala, 37 cm
Orhidee artificiala, 37 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Florile elegante sunt adesea folosite ca accesorii decorative. Atmosphera Créateur d'intérieur are o propunere unică a acestui tip de ornament pentru tine. Este o floare artificială care poate decora fantastic orice interior. Plantele artificiale nu se ofilesc, nu se îmbolnăvesc, nu provoacă reacții alergice și cel mai important: nu necesită deloc atenția ta. Nici nu trebuie să vă amintiți să le udați. Este suficient ca uneori, când se murdăresc, să le cureți cu apă. Aceste plante ornamentale practice sunt perfecte pentru orice cameră. Le recomandam in special ca plante pentru baie, unde conditiile sunt de obicei nefavorabile cresterii plantelor. Florile artificiale sunt un decor ingenios, practic si foarte la moda pentru casa. Orhideea artificiala prezentata este un ornament durabil, rezistent la condiții dure și arătând mereu impresionant.

Caracteristicile produsului:

  • planta artificiala decorativa
  • plantă decorativă, perfectă pentru balcon, baie etc.
  • decor practic cu utilizare universală
  • o plantă ornamentală care nu necesită îngrijire și nu provoacă alergii
  • produs original al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur
Producător
Cod produs
37410
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
wymiary:
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
37
Diametru (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel