Recipient pentru tacâmuri cu două compartimente, bambus

Recipient pentru tacâmuri cu două compartimente, bambus
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Bambusul este un material rezistent la umiditate și foarte durabil, ceea ce îl face perfect pentru bucătăriile și băile noastre. Un recipient practic cu două compartimente poate fi folosit pentru a organiza și servi elegant tacâmurile pe masă. Poate fi folosit atât la servirea meselor, cât și la depozitarea trusei la îndemână pentru utilizarea zilnică. Este foarte estetic, poate fi așezat pe blat sau pe masă. Datorită mânerului practic, este ușor de așezat într-un dulap sau într-un sertar sau un dulap adânc de bucătărie. SUPORTUL DE TACAMURI DE BAMBUS te va ajuta sa mentii ordinea in bucataria ta, arata foarte stilat. Se va potrivi perfect într-o bucătărie confortabilă decorată în lemn și ca o pauză cu severitatea unui spațiu modern.

Caracteristicile produsului:

  • Recipient pentru tacâmuri din bambus.
  • Are un mâner practic de transport.
  • Fabricat din bambus rezistent la umezeală.
  • Are două compartimente separate.
  • Vă va ajuta să vă mențineți bucătăria îngrijită și ordonată.
Cod produs
37658
Culoarea dominantă
maro
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
bambus
Latime (cm)
20.6
Inaltime (cm)
20,7
Lungime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel