Taburet din velur cu depozitare, scaun

Taburet din velur cu depozitare, scaun
Taburet din velur cu depozitare, scaun
Taburet din velur cu depozitare, scaun
Taburet din velur cu depozitare, scaun
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un puf cu spațiu de depozitare este un element ideal al unui apartament, mai ales unul în care suprafața este mică, iar spațiul de depozitare suplimentar este un premiu. Un puf pătrat va însufleți orice interior, îi va conferi un caracter original. Pouf-ul este pliabil, așa că dacă nu este necesar temporar, este suficient să-l pliezi, ocupă puțin spațiu.

Puful din spumă moale este foarte confortabil , iar materialul de tapițerie folosit este durabil, ceea ce face ca el să fie rezistent la rupere. Puful va merge foarte bine in baie, pentru tratamentele de ingrijire a corpului dupa baie va deveni si mai placuta, apoi puteti pune prosoape sau produse cosmetice de baie in compartimentul de depozitare. În hol, va ușura încălțarea și scoaterea pantofilor, iar interiorul poate fi folosit pentru a ascunde accesoriile de îngrijire a pantofilor. Frumoasa culoarea va face ca puful tapițat să însuflețeze orice interior. Puful perfect pentru iubitorii de confort, eleganță și utilizare.

Caracteristicile produsului:

  • Un puf cu spațiu de stocare suplimentar este perfect pentru apartamentele mici,
  • culoarea va anima orice interior,
  • este posibil să pliați puful, ocupă puțin spațiu în această formă,
  • un puf tapitat cu spațiu de depozitare este perfect pentru iubitorii de confort și utilizare.
Producător
Cod produs
37878
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
velours
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
38
formă
pătrat
Lungime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel