Cuțit pentru carne, oțel inoxidabil, 29 cm

Cuțit pentru carne, oțel inoxidabil, 29 cm
79,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuțitele din oțel inoxidabil sunt alegerea numărul unu a tuturor bucătarilor. Acest tip de cuțite de bucătărie sunt cele mai durabile, cele mai precise și extrem de igienice. Oțelul de înaltă calitate este rezistent la zgârieturi, astfel încât să nu rămână alimente pe suprafața lamei, ceea ce asigură că ele sunt perfect curate după spălare.

Cuțitul de bucătărie din oțel prezentat de la marca franceză Secret of Gourmet este un cuțit atât de fiabil și profesional din oțel inoxidabil care va funcționa cel mai bine pentru carne . Lama sa conturată și mânerul cu formă specială sunt concepute pentru a facilita cât mai mult posibil funcționarea.

Acest cuțit pentru carne este, de asemenea, sigur pentru alimente . Materia primă folosită nu este doar igienă, ci și foarte rezistentă și durabilă , datorită căreia cuțitul vă va servi mult timp. Produsul poate fi spălat in masina de spalat vase.

Caracteristicile produsului:

  • cuțit de înaltă calitate pentru tăierea cărnii și separarea oaselor,
  • cuțit profesional pentru bucătărie,
  • lamă precisă montată pe un mâner confortabil și stabil,
  • cuțit din oțel din material rezistent și igienic,
  • produs de marcă al companiei franceze Secret of Gourmet.
Cod produs
38362
Producător
Secret de Gourmet
wymiary:
Latime (cm)
3
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
5
Lungime (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel