Spatula de aluat din silicon, 32 cm

Spatula de aluat din silicon, 32 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Spatula de bucătărie elegantă, originală este un element important al veselei de bucătărie. Este un instrument excelent pentru prăjit și gătit, care este rezistent la temperaturi ridicate și nu pune în pericol suprafața de teflon a vaselor de gătit.

Combinația de lemn și silicon este un element practic și modern cu amestecat cu o notă de retro elegant. Este o spatulă care va atrage atenția oaspeților noștri și ne va face viața mai ușoară grație măiestriei sale foarte bune.

Caracteristicile produsului:

  • combină stilurile moderne și clasice,
  • silicon de înaltă calitate,
  • artă originală,
  • execuție de înaltă calitate.
Cod produs
38483
Culoarea dominantă
antracit
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
siliciu
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Latime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel