Organizator de bijuterii din metal

  • Organizator pentru coliere, inele și cercei
Organizator de bijuterii din metal
Organizator de bijuterii din metal
Organizator de bijuterii din metal
Organizator de bijuterii din metal
tipar:
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator de bijuterii din metal, suport, alb, Atmosphera este visul oricărei femei. Ca standard, toate lanțurile, brățările și cerceii sunt ascunse în cutii sau sertare în care accesoriile noastre preferate nu sunt aranjate în ordine. Când dorim să alegem un articol de bijuterii potrivit în prezent, acesta este de obicei neobservat într-o grămadă de alte accesorii.

Se întâmplă adesea ca toate lanțurile și inelele să fie atât de încurcate încât devine imposibil să scoți un singur lucru. La urma urmei, timpul dedicat alegerii bijuteriilor ne poate face sa ne lipseasca pentru alte activitati, precum micul dejun sau machiaj. Nu e de mirare că multe femei renunță în timp să aleagă bijuterii sau încep să se limiteze la a purta același set. Restul colecției este fără sens și își așteaptă rândul de multe luni sau chiar ani. Organizatorul de bijuterii Atmosphera este o nouă șansă de a-ți schimba obiceiurile. Datorită acestuia, colecția noastră poate fi nu numai mai bine aranjată , ci și un element de design interior.

Un organizator cu pereți despărțitori pentru bijuterii nu este doar o soluție funcțională, ci și un ornament. Vine în mai multe forme și culori. Un suport de bijuterii poate fi util nu numai pentru uz casnic. Este, de asemenea, un bun brevet pentru expunerea diverselor tipuri de accesorii în magazin. Forma sa impresionantă atrage atenția și vă permite să vedeți cu atenție produsele plasate pe el.

Caracteristicile produsului:

  • organizator de bijuterii de dimensiune universală
  • vine într-o formă atractivă, decorativă,
  • include numeroase cârlige pentru agățat și un suport,
  • este un produs dovedit de la brandul francez Atmosphera.
Producător
Cod produs
38993
Culoarea dominantă
alb
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
42,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel