Coș de gunoi, metal, 30 l

  • Combinația perfectă de funcționalitate și decor
Coș de gunoi, metal, 30 l
Coș de gunoi, metal, 30 l
Coș de gunoi, metal, 30 l
Coș de gunoi, metal, 30 l
Coș de gunoi, metal, 30 l
Coș de gunoi, metal, 30 l
Coș de gunoi, metal, 30 l
Coș de gunoi, metal, 30 l
Coș de gunoi, metal, 30 l
Coș de gunoi, metal, 30 l
539,99 RON
279,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 48% (260,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de gunoi metalic 30 l, 5five Simply Smart nu este un cos obișnuit pentru deșeuri - poate fi, în plus, un decor al bucătăriei dvs. Coșuri de gunoi mari, stilizate, cu daune la modă în ultimele sezoane, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un coș de gunoi de sine stătător. Dacă nu ai un dulap unde să-l pui, il poti lasa afara, uneori această soluție este chiar mai convenabilă.

Coșul de gunoi poate sta independent în bucătărie, cu o pedală sau manual. Este o protecție absolută împotriva insectelor care se hrănesc cu deșeuri. Capacul protejează și împotriva îndepărtării conținutului sacului de gunoi de către animalele de companie sau copiii mici. Consumul de deșeuri se poate dovedi a fi extrem de periculos pentru ei, așa că acest cos de gunoi de bucătărie trebuie să fie protejat împotriva acestora.

Materialele de cea mai înaltă calitate din care < strong> coșul de gunoi garantează folosirea produselor pentru mulți ani. Pedala metalică rezistentă pentru deschiderea clapei coșului de gunoi este un element decorativ suplimentar, și își îndeplinește rolul foarte precis. Carcasa este realizată din plastic dur, datorită căruia este rezistent la zgârieturi, lovituri și deteriorări care pot apărea în timpul utilizării.

Caracteristicile produsului:

  • coș de gunoi cu pedala o capacitate de 30 de litri,
  • capacul oferă protecție împotriva insectelor,
  • manoperă de înaltă calitate, coș de gunoi de lungă durată,
  • toate elementele sunt perfecte,
  • un produs de marcă de la producătorul francez 5five Simply Smart.
Cod produs
39105
Inaltime (cm)
61
Latime (cm)
34
Culoarea dominantă
roșu
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
metal
Caracteristici suplimentare
cu pedala
Lungime (cm)
32
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel