Strecuratoare mica, otel inoxidabil Ø 16 cm

  • Clasic într-o ediție extrem de elegantă
Strecuratoare mica, otel inoxidabil Ø 16 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Strecurătoare mică, oțel inoxidabil, Ø 16 cm, argintiu este un articol care va fi 100% potrivit pentru bucătăria dumneavoastră. Gătitul este o activitate de zi cu zi. Prepararea alimentelor este o activitate extrem de consumatoare de timp și la fel de importantă ca și gustul.

Strecurătoarea este un aspect necesar al echipamentului dumneavoastră de bucătărie. Strecuratoarea, care provine din colecția de anul acesta a mărcii franceze Secret de Gourmet, este cel mai bun articol pentru persoanele care apreciază confortul în timp ce gătesc . Perfecta pentru o bucătărie modernă. Indispensabila atunci când încercăm să scurgem pastele într-un timp scurt, precum și să împiedicăm ca obiectele pe care le scurgem să cadă în chiuvetă, ceea ce se întâmplă relativ des atunci când vrem doar să scurgem apa.

Designul funcțional al strecurătoarei asigură nu numai o utilizare îmbunătățită, ci și o durabilitate adecvată și facilitează și igiena. Mânerul confortabil facilitează transportul articolelor. Recomandăm o strecurătoare, mică, Inox de 16 cm, nu doar persoanelor care respectă echipamentele care ușurează gătitul, ci și tuturor pentru care fiecare nuanță contează.

Caracteristicile produsului:

  • garantează scurgerea comodă a alimentelor,
  • are un mâner care facilitează transportul,
  • foarte ușor de întreținut igiena,
  • strecurătoarea a fost realizată din materii prime de înaltă calitate,
  • oferă confort și plăcere în timpul utilizării,
  • provine din cea mai recentă colecție a companiei franceze Secret de Gourmet.
Cod produs
39107
Diametru (cm)
16
Culoarea dominantă
argint
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
33.5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel