Nisip decorativ, 1,5 kg

  • Elementul decorativ perfect
Nisip decorativ, 1,5 kg
54,99 RON
42,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (12,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Așternut decorativ de vază cu nisip 1,5 kg este un element ușor, dar interesant, de a vă decora interiorul. Datorită utilizării sale, puteți pregăti rapid o compoziție florală atrăgătoare și chiar una fără a fi nevoie să folosiți plante. Nisipul este folosit ca bază pentru flori artificiale atunci când se creează compoziții pentru toate ocaziile. Perfect pentru decoratiuni de nunta sau comuniune, dar si pentru realizarea unei mese de Craciun. Îl poți folosi în mai multe moduri: într-o vază, într-un vas mare de sticlă și împrăștiindu-l în spațiul deschis.

Nisipul decorativ va arăta grozav pe fundul unui vas mare de sticlă, ca bază pentru lumânări. În acest fel, vei crea un decor unic al unei încăperi amenajate. Nisipul decorativ va fi un decor grozav pentru sfeșnic, care va face multe seri mai plăcute, incluzând probabil întâlnirile de acasă.

Nisipul este ambalat într-un recipient durabil, din plastic, cu un capac, astfel încât să puteți depozita nisip în el ori de câte ori nu îl utilizați fără teamă vărsarea sau de praf. Culoarea sa se va imbina perfect cu orice stil interior.

Caracteristicile produsului:

  • nisip decorativ pentru o vază, sfeșnic, piesa centrală,
  • este perfect ca bază pentru compoziții floristice,
  • culoarea universală se va potrivi cu orice interior,
  • nisipul va fi perfect pentru a crea decorațiuni pentru diverse sărbători și ocazii,
  • produs al renumitului brand Atmosphera.
Producător
Cod produs
39246
Diametru (cm)
6,5
Culoarea dominantă
negru
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
piatră
Inaltime (cm)
26.5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel