Cutite de bucatarie inox, 5 bucati

Cutite de bucatarie inox, 5 bucati
Pret bun
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Aceste cuțite de bucătărie profesionale sunt un set dintre cele mai utile cuțite, care se laudă și cu un design și o durabilitate incredibil de original, care rezultă din utilizarea oțelului inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Cuțitele din oțel inoxidabil de la Excellent Houseware au lame care sunt rezistente la tocire. Oțelul în sine din care sunt fabricate aceste cuțite de bucătărie de designer este foarte igienic, ușor de curățat și nu reacționează cu alimentele, făcându-l complet sigur pentru sănătatea noastră.

Setul de cuțite este format din cinci cuțite dedicate diferitelor sarcini. Printre acestea veți găsi un cuțit de bucătar, un cuțit de pâine, un cuțit de filetat, un curățător și așa-numitul cuțit universal. Toate cuțitele din acest set sunt proiectate astfel încât să se potrivesc bine în mână și să nu alunece în timpul funcționării. Mânerele sunt robuste, ergonomice și, la fel ca și lamele, sunt colorate în negru. Dimensiunile cuțitelor: 32cm, 32cm, 32cm, 23cm și 19cm.

Caracteristicile produsului:

  • set de cuțite de bucătărie din oțel inoxidabil,
  • cuțite din oțel extrem de durabile, igienice și precise,
  • un set de cuțite pentru cele mai comune sarcini,
  • cuțite negre cu un design excepțional de atractiv,
  • un produs de marcă al companiei olandeze Excellent Houseware.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
39962
tipar
czarny
wymiary:
długość wraz z ostrzem
Culoarea dominantă
negru
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Material dominant
oțel inoxidabil
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel