Gratar din otel cromat, maner din lemn

  • Util pentru legume
Gratar din otel cromat, maner din lemn
Gratar din otel cromat, maner din lemn
Gratar din otel cromat, maner din lemn
Gratar din otel cromat, maner din lemn
99,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Grătarul este, fără îndoială, un remediu pentru oricine apreciază practicitatea și confortul într-unul. Acest gadget este un instrument indispensabil în timpul grătarelor de vacanță cu prietenii. Perfect atât pentru a coace fripturi delicioase, cât și pentru a găti la grătar șașlik, pește sau legume și chiar și mai multe feluri de mâncare în același timp.

Grătarul este construit în așa fel încât grăsimea topită din preparatele din carne să poată intra cu ușurință în foc fără a murdări grătarul. Acest lucru elimină problema curățării îndelungate și obositoare a grătarului după ce sărbătoarea se termină. Materialul folosit pentru producerea grătarului este ușor de curățat și întreținut . În plus, nu arde nicio mâncare la grătar. Designul grătarului facilitează circulația adecvată a aerului, chiar și atunci când coaceți mai multe fripturi în același timp.

Suprafața mare vă permite să pregătiți o cantitate mare pentru mai multe persoane - perfect pentru o familie sau o întâlnire socială cu prietenii. Grătarul are un mâner stabil din lemn care facilitează transferul pe masă a produselor de copt gata preparate. Manopera atentă asigură o prindere sigură și o purtare confortabilă, fără teama că vă va cade din mâini.

Caracteristicile produsului:

  • grătar pentru carne, legume, pește,
  • vă permite să pregătiți mai multe feluri de mâncare în același timp,
  • suprafața nu se lipește de alimente,
  • asigură o circulație adecvată a aerului și drenarea grăsimilor,
  • realizat din material de înaltă calitate
  • echipat cu un mâner din lemn la îndemână.
Producător
Cod produs
40028
Culoarea dominantă
argint
Producător
Un alt
Material dominant
oțel cromat
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Latime (cm)
34
Lungime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel