Gratar din otel cromat, maner din lemn

  • Mâner convenabil pentru transportul în siguranță a alimentelor
Gratar din otel cromat, maner din lemn
Gratar din otel cromat, maner din lemn
Gratar din otel cromat, maner din lemn
Gratar din otel cromat, maner din lemn
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Gratarul este cu siguranță o idee grozavă pentru oricine apreciază confortul și caracterul practic într-unul. Acest instrument este indispensabil pentru petrecerile de primăvară și vară când faci grătar cu prietenii. Perfect pentru prajirea de carne delicioasă, precum și pentru legume, pește sau frigărui și chiar și mai multe feluri de mâncare în același timp.

Grătarul este construit în așa fel încât grăsimea topită de la fripturi să poată intra cu ușurință în foc, evitând astfel murdărirea grătarului. Acest lucru vă permite să eliminați problema curățării îndelungate și plictisitoare a grătarului după încheierea petrecerii. Oțelul inoxidabil folosit la realizarea grătarului este foarte ușor de curățat și întreținut . De asemenea, este de remarcat faptul că nu arde nici un fel de mâncare.

Designul asigură o circulație adecvată a aerului chiar și atunci când prăjiți mai multe feluri de mâncare în același timp. Suprafața mare a grătarului vă permite să puneti un număr mare de produse pentru mai multe persoane - perfect pentru o familie sau o întâlnire socială cu prietenii. Grătarul este echipat cu un mâner puternic din lemn, ceea ce facilitează transportul pe masă a preparatelor.

Caracteristicile produsului:

  • grătar pentru carne, frigărui, pește și legume,
  • vă permite să prăjiți mai multe feluri de mâncare în același timp,
  • suprafața nu se lipește de alimente,
  • garantează o circulație adecvată a aerului și drenarea eficientă a grăsimii,
  • realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate,
  • echipat cu un mâner confortabil din lemn
  • produs de marcă al companiei franceze NEKA.
Producător
Cod produs
40029
Culoarea dominantă
argint
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Latime (cm)
40
Material dominant
oțel cromat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel