Umerașe din lemn, 3 buc, ZELLER

  • Umerașul perfect pentru pantaloni și fuste
Umerașe din lemn, 3 buc, ZELLER
Umerașe din lemn, 3 buc, ZELLER
Umerașe din lemn, 3 buc, ZELLER
Umerașe din lemn, 3 buc, ZELLER
89,99 RON
59,99 RON
/ set brut
Tu salvezi 33% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umerașe cu cleme, 3 bucati Zeller vor face garderoba dumneavoastră mai ordonata. Nu este un secret pentru nimeni că aceleași umerase sunt un mijloc de a obține haine perfect organizate și un aspect minimalist al garderobei. Un set de trei umerase iti va garanta efectul de gospodina perfecta. Schimbă-ți aspectul garderobei numai cu umerase! Umerașele din lemn se pot lăuda cu o durabilitate remarcabilă. Umerii perfect profilați nu strâng hainele, iar bara transversală vă permite să depozitați pantaloni, rochii sau fuste.

În plus, cârligul metalic este extrem de solid. Un set de umerase de la Zeller va fi perfect în garderoba adulților și copiilor. Puteți agăța pantaloni, fuste, cămăși și rochii pe umerase. Tăieturile speciale pe umeri vor elimina problema frecventă a alunecării hainelor, iar culoarea naturală se va potrivi perfect în interioarele scandinave sau industriale. De menționat că marca Zeller este renumită pentru utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate și soluțiile sale bine gândite în producția de elemente de design interior.

Caracteristicile produsului:

  • setul include 3 umerase ,
  • aceleași umerase vor face ca interiorul dulapului să arate îngrijit și consistent,
  • umerasele sunt din lemn,
  • cârligul metalic garantează soliditate și durabilitate,
  • perfecte pentru depozitarea pantalonilor, fustelor sau rochiilor
  • concepute pentru garderoba pentru adulți și copii.
Producător
Cod produs
40286
Culoarea dominantă
bej
Producător
Zeller
Material dominant
lemn
Latime (cm)
44,5
Numărul certificatului FSC
FSC-C014002
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel