Perie de curățare BBQ

  • Perie funcțională pentru curățarea grătarului
Perie de curățare BBQ
Perie de curățare BBQ
Perie de curățare BBQ
Perie de curățare BBQ
Perie de curățare BBQ
Perie de curățare BBQ
Pret bun
54,99 RON
41,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (13,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Peria de curățare pentru grătar este un gadget de neînlocuit. Cand razele calde ale soarelui apar afara si nu mai poti sta in casa, este timpul sa te gandesti la gratar! Forma de petrecere a timpului liber, îndrăgită de toți polonezii, va începe în curând. Pregătește-te din timp și cumpără o perie fiabilă, perfectă pentru curățarea grătarului.

Pentru a vă menține echipamentul să strălucească ca nou, nu trebuie să petreceți ore întregi frecând, doar folosiți o perie la îndemână. Nu mai trebuie să irosești bani pe produse de curățare scumpe pentru grătare, care nu sunt nici deosebit de eficiente și nici sănătoase, doar împrietenește-te cu peria noastră miraculoasă. Va curata perfect chiar si un gratar foarte murdar, nu se va teme de mancare uscata sau reziduuri de grasime. Cu acest produs grozav, îți vei reda grătarul într-o stare perfectă, iar prietenii tăi te vor invidia astfel.

Invită-ți familia și prietenii la mâncăruri delicioase servite direct de la rotisor și devii adevăratul rege al grătarului! Nu lăsați curățările nepopulare să vă împiedice să vă distrați. O perie de curățare funcțională vă va facilita curățarea rotisorului, ceea ce vă va economisi timp și bani.

Caracteristicile produsului:

  • perie pentru curățarea grătarului,
  • perie de curățare metalică,
  • va ușura curatarea gratarului,
  • se descurcă bine cu grăsimea uscată și resturile alimentare,
  • gadget funcțional și practic,

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
40598
Material dominant
metal
Culoarea dominantă
negru
Producător
Un alt
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
17
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel