Copertina de umbră, dreptunghiulară, 4 x 3 m

  • Asigurați-vă confort în timp ce vă relaxați pe terasă sau în grădină
Copertina de umbră, dreptunghiulară, 4 x 3 m
329,99 RON
269,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O copertina de soare dreptunghiulară este soluția perfectă dacă nu vrei să ocupi spațiu pe terasa ta cu o umbrelă. Pentru protecție solară, utilizați o copertina triunghiulară confecționată din țesătură durabilă din poliester.

Instalarea este foarte simplă și necesită doar să aveți patru puncte în care să o puteți atașa, dar nu necesită absolut niciun spațiu pe sol pentru instalare. Copertina ne va facilita foarte mult viața nu numai în grădină și pe terasă , ci și la camping sau la un picnic în parc. Datorita faptului ca are o suprafata mare de protectie, chiar si o familie de 4 persoane se poate adaposti sub ea. Fabricata din poliester, îi garantează durabilitatea și rezistența la condițiile meteorologice. A fost concepută în primul rând pentru protecție împotriva soarelui, dar rezistența la apă a materialului va oferi și protecție împotriva ploii trecătoare. Din cauza lipsei oricăror cerințe de asamblare și a dimensiunilor mici după pliere, este ușor de transportat și rapid de instalat. Doar oferiți-i patru puncte de atașare stabile și este gata! Cu ajutorul acesteia, vă puteți bucura de activități în aer liber fără teama de arsuri solare.

Caracteristicile produsului:

  • copertina din poliester durabil,
  • structură dreptunghiulară în alb,
  • nu necesită instrumente pentru asamblare,
  • o suprafață mare a pânzei oferă o zonă mare de protecție solară,
  • dimensiunea pânzei este de 3 x 4 m,
  • ușor de transportat datorită dimensiunilor mici după pliere,
  • poate fi folosita atat in gradina, pe terasa, cat si in camping sau la picnic.
Producător
Cod produs
40638
Latime (cm)
300
Lungime (cm)
400
Material dominant
poliester
Culoarea dominantă
alb
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel