Scaun de gradina pliabil

  • Scaunul extrem de confortabil va oferi confort in timpul odihnei
Scaun de gradina pliabil
Scaun de gradina pliabil
Scaun de gradina pliabil
Scaun de gradina pliabil
Scaun de gradina pliabil
Scaun de gradina pliabil
Scaun de gradina pliabil
Scaun de gradina pliabil
319,99 RON
277,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (42,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un scaun de balcon este unul dintre acele accesorii fără de care este greu să ne imaginăm întâlniri în aer liber, excursii în camping sau grătar în aer liber alături de cei dragi. În weekend și în vacanțele de primăvară și vară, de multe ori ne relaxăm în aer liber timp îndelungat, așa că merită să asigurăm confortul relaxării . Merită să vă gândiți unde intenționați să utilizați noul scaun în primul rând.

Daca urmeaza sa fie asezat pe terasa sau la gratar pe gazon, merita sa alegeti un scaun compact din metal. Datorita posibilitatii de depozitare una in alta , pot fi mutate usor, iar constructia din otel asigura stabilizarea scaunului. Materialul este, de asemenea, mult mai rezistent la solicitările rezultate din terenuri neuniforme, cum ar fi gazonul.

Structura simplă și culorile atractive sub formă de culori intense și vii fac din scaunul de grădină, pe lângă proprietățile sale practice, și un plus original la amenajarea grădinii < /strong>. După încheierea sezonului, scaunele pot fi depozitate convenabil, stivuindu-le unul peste altul.

Caracteristicile produsului:

  • scaun de gradina cu structura metalica,
  • scaun cu spătar din material rezistent,
  • confort în timpul întâlnirilor lungi cu prietenii la grătar sau în timp ce vă relaxați pe terasă,
  • construcție solidă care permite transportul ușor și ședere stabilă,
  • culorile originale sunt în conformitate cu cele mai recente tendințe de aranjare,
  • depozitare convenabilă.
Producător
Cod produs
40682
Culoarea dominantă
antracit
Lungime (cm)
52
Latime (cm)
46
Inaltime (cm)
87
Material dominant
metal
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Micul dejun pe balcon - tot ce ai nevoie
Micul dejun pe balcon deschide cu siguranță sezonul de primăvară și vară. Totuși, a avea un balcon într-un bloc este un lux. Prin urmare, dacă apartamentul nostru îl are, cu siguranță ar trebui să profităm de acest fapt. Iar cei care își permit să pună masa pe balcon au de câștigat cu siguranță. Atunci vă recomandăm nu numai micul dejun, ci și prânzul și cina alături de cei dragi.
Citește mai mult
pixel