Perie pentru gratar din otel inoxidabil

  • Perie pentru gratar din otel inoxidabil
Perie pentru gratar din otel inoxidabil
79,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 19% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Peria pentru grătar din oțel inoxidabil este un adevărat must-have pentru grătar în timpul festinului. Îți place să faci grătar, dar urăști să faci curățare după o cină la grătar? Peria, realizată din oțel inoxidabil rezistent la coroziune și deteriorare, va fi un plus durabil și util pentru accesoriile dumneavoastră pentru grătar.

Este demn de remarcat faptul că întreținerea corectă a grătarului se traduce în viața sa. Ai grijă de investiția ta în grătarul de vară și, pe lângă grătar, obține și accesoriile potrivite de curățare, datorită cărora vei scăpa de problema obositoare a răzuirii resturilor de mâncare arse de pe grătar. Acoperirea mânerului cu o prindere din cauciuc face ca peria să fie stabilă, ceea ce vă permite să curățați rapid, de exemplu, un grătar.

Oțelul inoxidabil și cauciucul de înaltă calitate garantează utilizare lungă și satisfăcătoare. Scapă de veșnica problemă a curățării grătarului datorită unui accesoriu de înaltă calitate, care este o perie pentru grătar.

Caracteristicile produsului:

  • perie de curățare grătar de înaltă calitate,
  • fabricate din oțel inoxidabil și cauciuc,
  • ideala pentru curățarea grătarului de resturile de alimente și cărbuni arși,
  • ajută la întreținerea grătarului,
  • un mâner cu prindere sigură vă va permite să răzuiți resturile și să curățați rapid murdăria dificilă,
  • perii de înaltă calitate eficienți în curățarea suprafețelor grătarului.
Producător
Cod produs
40997
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
oțel inoxidabil
Latime (cm)
42
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel