Suport pentru periute de dinți Allstar Minas alb

  • Suport elegant și practic pentru baie
Suport pentru periute de dinți Allstar Minas alb
37,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru periuțe de dinți Allstar Minas asigură depozitarea confortabilă a periuțelor de dinți pe chiuvetă, dulap sau raft de baie. Nuanța ușoară va completa perfect un interior elegant, iar forma neobișnuită va însufleți cei patru pereți ai băii. Are înălțimea potrivită, astfel încât periutele nu se vor înclina sub greutatea lor.

Accesoriul Allstar se distinge prin reliefare verticală, care asigură o prindere sigură, astfel încât suportul să nu-ți alunece din mână. Este, de asemenea, perfect pentru depozitarea produselor cosmetice, a pastei de dinți sau a accesoriilor mici pentru baie. Merită menționat faptul că suportul este fabricat din material solid și este rezistent la umezeală, datorită căreia vă va servi și vă va decora baia timp de mulți ani.

Caracteristicile produsului:

  • asigură stocarea convenabilă a periutelor,
  • suportul se caracterizează prin reliefare verticală,
  • este perfect pentru depozitarea produselor cosmetice,
  • rezistent la umezeală,
  • realizat din materiale de înaltă calitate.
Producător
Cod produs
41027
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel