Raft pentru baie MINAS ALLSTAR, culoare gri

  • Culori la modă care se potrivesc oricărui interior
Raft pentru baie MINAS ALLSTAR, culoare gri
Raft pentru baie MINAS ALLSTAR, culoare gri
Raft pentru baie MINAS ALLSTAR, culoare gri
Raft pentru baie MINAS ALLSTAR, culoare gri
Raft pentru baie MINAS ALLSTAR, culoare gri
Raft pentru baie MINAS ALLSTAR, culoare gri
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raftul de baie gri care poate fi agățat oriunde este o soluție perfectă pentru persoanele care prețuiesc minimalismul și ordinea . Este o alternativă ideală la mobilierul scump pentru baie, care se deteriorează rapid atunci când este expus vaporilor de apă. Se distinge de alte mobilier de baie prin transparența asamblării. Nu trebuie să pierdeți ore sau zile asamblând mobilier, trebuie doar să alegeți locul potrivit și totul este gata.

Timpul economisit poate fi folosit pentru o baie lungă, deoarece din acest minut toate produsele cosmetice necesare pentru îngrijire vor fi așezate pe cadă sau suspendate în duș, astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână. Amplasarea voluntară a raftului de baie, precum și capacitatea de a schimba cu ușurință locul de instalare, vă oferă opțiunea de a găsi un loc satisfăcător pentru acesta în baia ta. Indiferent de locul pe care îl alegeți - produsele cosmetice și de baie nu vor mai limita niciodată spațiul util al instalațiilor sanitare.

Designul atemporal și culorile la modă fac ca raftul să fie o soluție perfectă atât pentru băile mici, cât și pentru cele mai mari. Designul adecvat garantează că raftul este complet sigur în utilizare. Deci nu ar trebui să lipsească din baia ta.

Caracteristicile produsului:

  • raft de baie foarte ușor de instalat
  • construcția echilibrată asigură siguranța și plăcerea de utilizare,
  • destinație de plasare nelimitată oriunde,
  • cele mai la modă culori din acest sezon,
  • raftul este rezistent la apă, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la contactul cu apa atunci când alegeți locul de instalare,
  • stilul la modă asigură faptul că acest produs nu va demoda în curând,
  • produs de marcă de înaltă calitate al companiei germane Allstar.
Producător
Cod produs
41037
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel