Săvoniera rotunda Minas, plastic, neagră, Ø 11 cm

  • Cele mai la modă culori se vor potrivi oricărei băi
Săvoniera rotunda Minas, plastic, neagră, Ø 11 cm
Săvoniera rotunda Minas, plastic, neagră, Ø 11 cm
Săvoniera rotunda Minas, plastic, neagră, Ø 11 cm
Săvoniera rotunda Minas, plastic, neagră, Ø 11 cm
33,99 RON
22,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Săvoniera rotunda Minas, Ø 11 cm este un accent inseparabil al fiecărei băi și toalete. Este, de asemenea, un produs perfect pentru toți cei care prețuiesc curățenia și armonia în baie, în special în zona facilităților sanitare, precum o cadă sau un lavoar. Datorită săvonierei binecunoscutei companii germane Allstar, utilizarea săpunului solid este inimaginabil de ușoară.

Forma universală garantează prinderea ușoară a săpunului, astfel încât, chiar și atunci când este ud, să nu ne alunece din mâini. Savoniera este în prezent o soluție extrem de convenabilă, care va funcționa atât într-o gospodărie mai mică sau mai mare, cât și în clădiri publice, cum ar fi o galerie sau un spital. Un avantaj suplimentar îl reprezintă dimensiunile reduse, datorită căruia se va potrivi chiar și într-un spațiu mic. Savoniera rotunda Minas,Ø 11 cm este un articol care se va potrivi perfect baie.

Cea mai la modă soluție din acest sezon și culorile atemporale adaugă farmec oricărei băi, indiferent de stilul acesteia. Savoniera este fabricata din materiale și componente de înaltă calitate, ceea ce face ca întreținerea igienei să fie ușor de imaginat . Această săvoniera este recomandată în special persoanelor care apreciază accesoriile de baie originale și practice.

Caracteristicile produsului:

  • renumit brand german Allstar,
  • savoniera eeste fabricata din materiale de înaltă calitate,
  • poate fi amplasata oriunde în baie, în toată baia,
  • cele mai la modă culori din acest sezon și cel mai la modă design din acest sezon.
Producător
Cod produs
41040
Diametru (cm)
11
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel