Dispenser săpun lichid, Minas, culoare neagră

  • Eleganță și stil în baia ta
Dispenser săpun lichid, Minas, culoare neagră
Dispenser săpun lichid, Minas, culoare neagră
Dispenser săpun lichid, Minas, culoare neagră
Dispenser săpun lichid, Minas, culoare neagră
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dispenser de săpun lichid, Minas este un produs obligatoriu în fiecare baie. Este, de asemenea, o alegere ideală pentru persoanele care apreciază igiena, estetica și ordinea la toaletă. Dispenserul se distinge printr-un mecanism fiabil care face aplicarea săpunului incredibil de ușoară. Designul excelent facilitează reumplerea săpunului din rezervor.

Dispensere de săpun sunt astăzi cea mai igienică soluție care își va îndeplini rolul atât în ​​casa dvs., cât și în locurile publice. Pompa care face parte din dispenser vă permite să reduceți cantitatea de săpun folosită, care este foarte importantă în locuri precum galeria, hotelul sau spitalul. În plus, dimensiunile reduse ale dispenserului fac ca acesta să nu ocupe o suprafață mare , deci poate fi amplasat oriunde, astfel încât să se potrivească perfect în orice dimensiune a băii.

Designul atemporal al dispenserului adaugă eleganță casei dvs. Dispenserul de săpun lichid, Minas, este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce face igiena extrem de ușoară . Este, de asemenea, alegerea perfectă pentru toți cei care apreciază accesoriile extraordinare de baie.

Caracteristicile produsului:

  • dispenserul este fabricat din materiale de calitate excelentă,
  • suprafața netedă îl face extrem de ușor de curățat,
  • designul echilibrat asigură confortul de utilizare,
  • opțiune pentru a-l pune oriunde
  • culori la modă și formă modernă
  • produs de la producătorul german Allstar.
Producător
Cod produs
41058
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel