Husă pentru costum, husă pentru haine, 100 x 60 cm

Husă pentru costum, husă pentru haine, 100 x 60 cm
36,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Husă pentru costum, husa pentru haine , este un produs al renumitului brand 5five Simple Smart, care va fi cu siguranță util în fiecare casă. La urma urmei, fiecare dintre noi are cel puțin o ținută elegantă care ar trebui să fie protejată împotriva factorilor externi nocivi , precum praful din garderobă, moliile în garderobă sau soarele în mașină.

Costumele sau rochiile elegante sunt haine pe care nu le purtăm în fiecare zi. De aceea este atât de important să le păstrați în siguranță. La urma urmei, acestea sunt de obicei creații scumpe pe care am dori să le protejăm împotriva oricăror daune. Datorită acestei huse vom fi siguri că hainele noastre vor rămâne nedeteriorate și fără praf până la următoarea utilizare. Ocaziile mai importante, pentru care avem nevoie de obicei de un costum sau rochie elegantă. Husa va face transportul hainelor confortabil și sigur.

Husa pentru haine este realizată din materiale de înaltă calitate, astfel încât va rezista mult timp. Culoarea universală, conferă husei un aspect elegant. Datorită acesteia, puteți să vedeți conținutul husei fără a fi nevoie să o deschideți, ceea ce este util în special pentru persoanele care au mai multe haine și huse.

Caracteristici ale produsului:

  • perfecta pentru a fi folosita într-un dulap de acasă,
  • va fi perfecta pentru transport și călătorie,
  • un vizor convenabil vă permite să verificați conținutul fără a o deschide.
Cod produs
41356
Culoarea dominantă
antracit
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
plastic
rodzaj zapięcia
zamek błyskawiczny
Lungime (cm)
100
Latime (cm)
60
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel