Raft din șah, 100 x 100 cm

  • Puteți încadra tot ce doriți
Raft din șah, 100 x 100 cm
Raft din șah, 100 x 100 cm
Raft din șah, 100 x 100 cm
Raft din șah, 100 x 100 cm
Raft din șah, 100 x 100 cm
Raft din șah, 100 x 100 cm
749,99 RON
329,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 56% (420,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft decorativ de perete al companiei franceze Atmosphera cu posibilitatea de instalare usoara oriunde la o soluție excelentă pentru toți cei care apreciază soluțiile moderne și ordinea și, de asemenea, le place să aibă articole selectate la îndemână. Se distinge de rafturile convenționale nu numai prin ușurința sa de asamblare , ci și prin designul modern.

Forma clasică garantează că raftul se va potrivi perfect atât cu decorul deschis, cât și cu cel întunecat. Structura îngrijită face din raftul decorativ o soluție extrem de funcțională. Ocupă relativ puțin spațiu și, în același timp, este extrem de încăpător. Puteți plasa pe el accesorii precum rame foto, figurine, piese centrale decorative, cărți etc. Întregul a fost realizat din materiale de înaltă calitate, < span> care garantează satisfacția utilizatorului.

Raftul decorativ, de perete, suspendat este un element inseparabil al fiecărei camere. Acest mobilier este recomandat în special persoanelor care apreciază soluții practice și semnificative și celor pentru care fiecare detaliu contează. O structură îngrijită și o margine specială care va împiedica căderea articolelor sunt principalele ipoteze ale acestui produs.

Caracteristicile produsului:

  • raft elegant de perete în versiunea originală,
  • o oportunitate de a fi montat în orice loc la alegere,
  • perfect pentru decorațiunile pe care vrem să le expunem,
  • designul universal asigură că acest produs nu se va demoda în curând,
  • provine din cea mai recentă colecție Atmosphera.
Cod produs
41381
Culoarea dominantă
gri
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
105,5
Inaltime (cm)
105,5
Numărul de rafturi
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel