Umerașe din lemn pentru haine, 8 buc

  • Set de opt umerase din lemn
Umerașe din lemn pentru haine, 8 buc
Umerașe din lemn pentru haine, 8 buc
Umerașe din lemn pentru haine, 8 buc
Umerașe din lemn pentru haine, 8 buc
69,99 RON
43,99 RON
/ set brut
Tu salvezi 37% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș, solid, din lemn, 5five Simple Smart îți vor face garderoba într-o ordine perfectă. Nu este un secret pentru nimeni că aceleași umerase sunt cheia unei garderobe bine organizate și contribuie astfel la aspectul său coerent. Umerașul prezentat îți va garanta nu numai efectul unei gospodine perfecte, ci și ușor să depozitezi articole de îmbrăcăminte și mai grele , cum ar fi paltoanele sau jachetele de iarnă.

Umerașul din lemn prezentat este extrem de durabil. Are umeri perfect conturați , care cu siguranță nu strâng hainele, iar bara transversală vă va permite să depozitați pantaloni, rochii sau fuste. În plus, cârligul metalic este foarte solid, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că se rupe accidental.

Umerașul va fi perfect în garderoba adulților și copiilor. Puteți agata jachete, cămăși, rochii, pantaloni și fuste. Culoarea naturală se va potrivi perfect cu interioarele scandinave sau industriale. De menționat că brandul 5five Simple Smart este renumit pentru soluțiile bine gândite și folosește materiale de cea mai înaltă calitate în producția de elemente de design interior.

Caracteristicile produsului:

  • cuier de haine din lemn masiv
  • recomandat în special pentru articolele de îmbrăcăminte mai grele, cum ar fi paltoanele de iarnă,
  • o culoare neutră care se potrivește cu orice interior,
  • cârligul metalic garantează soliditate și durabilitate,
  • conceput pentru depozitarea hainelor.
Cod produs
41445
numărul de piese din set
8
Culoarea dominantă
maro
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
lemn
Latime (cm)
45
Inaltime (cm)
22,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel