Set accesorii baie: recipient perie + sapuniera

  • Set de baie clasic în nuanțe de alb
Set accesorii baie: recipient perie + sapuniera
Set accesorii baie: recipient perie + sapuniera
Set accesorii baie: recipient perie + sapuniera
Set accesorii baie: recipient perie + sapuniera
74,99 RON
43,99 RON
/ set brut
Tu salvezi 41% (31,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Accesorii pentru baie, suport pentru periuță de dinți și săpuniera este un set extrem de practic și elegant, care va funcționa în fiecare baie. Indiferent de ce baie ai: mare sau mică, deschisă sau întunecată, cu siguranță include accesorii precum periuța de dinți sau săpun. Este extrem de important ca aceste articole să fie depozitate convenabil și igienic .

5five Simple Smart a îndeplinit așteptările clientului. Setul de baie conceput de ea, care include un suport pentru periuță de dinți și o săpuniera, este o soluție care garantează igiena și confortul articolelor depozitate. Setul este realizat din polistiren de cea mai buna calitate si lemn de bambus. Stilul său neobișnuit, care este o formă ușor rotunjită și combinația dintre cele mai la modă alb și lemn din acest sezon, este o soluție care încântă prin eleganța sa.

O cană practică va găzdui periuțele de dinți ale tuturor membrilor familiei, iar sapuniera convenabilă se va asigura că nu se va mai „topi” săpunul pe chiuveta dvs. , deoarece sapuniera a fost concepută pentru a scurge apa , datorită căreia săpunul își păstrează forma și consistența inițială în orice moment.

Caracteristicile produsului:

  • design extrem de la modă și elegant,
  • culoare albă atemporală
  • inserțiile din bambus adaugă farmec oricărei băi,
  • asigură depozitarea convenabilă și igienă a săpunului și periuțelor de dinți,
  • perfect pentru orice baie,
  • provine din cea mai recentă colecție 5five Simple Smart.
Cod produs
41785
Inaltime (cm)
12
Latime (cm)
7
Culoarea dominantă
alb
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel