Suport pentru prosoape, atasat la usa, 3 carlige

  • Va ușura agățarea și depozitarea hainelor
Suport pentru prosoape, atasat la usa, 3 carlige
Suport pentru prosoape, atasat la usa, 3 carlige
Suport pentru prosoape, atasat la usa, 3 carlige
Suport pentru prosoape, atasat la usa, 3 carlige
59,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 47% (28,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier pentru haine sau prosoape, atașat la ușă cu 3 cârlige , de la renumitul brand 5five Simple Smart, în culoarea albă, este un articol care este sigur că va fi util în fiecare casă. Folosim haine și prosoape în fiecare zi. Acestea sunt lucruri pe care trebuie să le avem întotdeauna la îndemână. Prin urmare, acestea trebuie stocate în așa fel încât să poată fi accesate în orice moment.

Mai mult, dacă nu au un loc permanent în casa sau apartamentul nostru, de obicei le punem deoparte oriunde. Acest lucru, la rândul său, creează o dezordine. În câteva clipe camera sau baia noastră capătă un aspect inestetic. Însăși găsirea de haine sau prosoape puse deoparte și lăsate în diferite locuri se dovedește adesea a fi problematică. Datorită acestui cuier, putem scăpa cu ușurință de această problemă. Hainele și prosoapele vor avea acum propriul loc special conceput pentru ele, de unde le puteți scoate ușor și convenabil și le puteți pune acolo după utilizare.

Este echipat cu până la 3 cârlige , astfel încât va găzdui prosoape sau haine pentru întreaga familie. Perfect atât pentru baie, cât și pentru camera unui adolescent sau adult. De asemenea, se va dovedi a fi de neînlocuit într-un dulap sau hol. Culoarea albă universală se va potrivi cu siguranță cu orice interior și decor. Este foarte ușor de instalat, datorită cârligelor îl poți atașa cu ușurință la ușa oricărei încăperi.

Caracteristicile produsului:

  • include 3 cârlige pentru a ține cu ușurință multe haine sau prosoape,
  • universal, culoarea albă se va potrivi cu orice interior,
  • vă va ajuta să vă păstrați camera sau baia ordonată,
  • instalare ușoară,
  • Un produs de marcă al producătorului francez 5five Simple Smart.
Cod produs
41797
Culoarea dominantă
alb
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
metal
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
20
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel