Organizator pentru pantofi, încălțăminte

  • Organizator de pantofi negru
Organizator pentru pantofi, încălțăminte
Organizator pentru pantofi, încălțăminte
Organizator pentru pantofi, încălțăminte
Organizator pentru pantofi, încălțăminte
Organizator pentru pantofi, încălțăminte
Organizator pentru pantofi, încălțăminte
Pret bun
33,99 RON
22,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator de pantofi este ceva ce trebuie neapărat să aveți. Încălțămintea împrăștiată peste tot în hol este de domeniul trecutului. Toate multumita organizatorului nostru. Datorită acestuia, fiecare încălțăminte pe care o ai va fi împerecheată corespunzător și mereu la locul ei. Gata cu dezordinea și haosul copleșitor. Nu mai trebuie să vă fie rușine în fața oaspeților care intră în apartamentul dvs. sau să vă împiedicați de pantofii în grabă.

Organizatorul de pantofi Storagesolutions este realizat dintr-un material flexibil convenabil. Este un produs care va satisface toate asteptarile dumneavoastra si nu va ocupa mult spatiu. Avantajul său neîndoielnic este și ușurința, care vă permite să schimbați în mod liber poziția, precum și un aspect estetic care va diversifica decorul holului.

Organizatorul de pantofi este solutia perfecta pentru persoanele carora le lipseste spatiu in dulapurile din hol, si nu au un spatiu special amenajat pentru separarea lucrurilor din garderoba. Comoditatea organizatorului de pantofi Storagesolutions este unică, iar prețul este atât de accesibil încât toată lumea își poate permite un astfel de gadget.

Caracteristici ale produsului:

  • organizator de pantofi - cel mai bun ajutor pentru a menține lucrurile în ordine,
  • un produs excelent și practic al mărcii Storagesolutions ,
  • convenabil în utilizarea de zi cu zi,
  • cu siguranță merită banii.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
43883
Numărul maxim de perechi de pantofi
1
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
10,5
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel