Tava decorativa stil Boho, diametru 30 cm, neagra

  • Tava metalică practică și elegantă
Tava decorativa stil Boho, diametru 30 cm, neagra
Tava decorativa stil Boho, diametru 30 cm, neagra
Tava decorativa stil Boho, diametru 30 cm, neagra
Tava decorativa stil Boho, diametru 30 cm, neagra
Bestsellerul nostru
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sezonul toamnă-iarnă este timpul dimineților lungi calde, peste cani cu cafea aburitoare, întâlniri cu cei dragi la ceai și băuturi sub pături. Pentru acest sezon special, obține-ți un obiect gadget la îndemână - o tavă, datorită căreia ritualul zilnic al unei pauze de ceai sau cafea va căpăta un caracter special.

Tavă decorativă, de bucătărie, culoare neagră, diametru 30 cm . Fabricat din metal solid, durabil. Datorită acestui fapt, este rezistenta la daune și, în același timp, extrem de la modă și elegant! Un astfel de accesoriu conferă interiorului eleganță și stil bun, mai ales în combinație cu o culoarea neagră. Tava are margine înaltă pentru a împiedica alunecarea veselei de pe ea. Diametrul de 30 cm vă permite să așezați câteva căni și un ceinic, cafetiera sau castron de zahăr pe tavă. Dacă nu aveți nevoie de o tavă pentru transportarea vaselor, folosiți-o ca tavă decorativă - așezați în ea flori, lumânări sau alte decorațiuni de masă.

Tava decorativă este utilă și pentru depozitarea obiectelor de zi cu zi mici - o puteți folosi în hol, unde va fi un decor elegant și va fi folosit pentru a plasa cheile apartamentului sau mașinii pe ea. Intotdeauna într-un singur loc și la îndemână.

Caracteristicile produsului:

  • decorativ, tavă de bucătărie, culoare neagră,
  • 30 cm diametru
  • Produs Secret de Gourmet,
  • din metal solid, durabil,
  • echipat cu mânere de transport convenabile,
  • părțile laterale împiedică alunecarea vaselor de pe tavă,
  • tava poate fi folosită și ca bază pentru decorațiuni sau lumânări sau pentru depozitarea obiectelor mici, cum ar fi cheile.Cod produs
44942
Diametru (cm)
30
Culoarea dominantă
negru
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
4,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel