Farfurie HIBBA, Ø 39 cm

  • Farfurie HIBBA
Farfurie HIBBA, Ø 39 cm
79,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 19% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfuria, Secret de Gourmet, , ca și bolurile, sunt un echipament atât de util pe care nu îl spui niciodată cu adevărat despre excesul lor. Există farfurii mari, farfurii adânci pentru supă, farfurii mici pentru desert, farfurii pentru ocazii neobișnuite sau doar pentru cafea și prăjitură pentru cei care vin în vizită.

Structura este atât de nepretențioasă încât orice modificări artistice propuse de producători le fac să fie separate mini-opere de artă. Există situații în care culorile neutre sunt perfecte și nu există modele deosebit de vizibile, dar există și situații în care este chiar indicată îmbogățirea mesei cu o farfurie colorată cu imprimeu neobișnuit. Un astfel de element simplu poate îmbogăți frumos decorul mesei și chiar și interiorul în sine.

Farfuriile Secret de Gourmet sunt perfecte pentru oricare dintre aceste situații. Gama de opțiuni din ultima colecție este atât de largă încât este dificil să nu alegi ceva potrivit pentru tine. Aici avem de-a face cu o farfurie din porțelan într-o ediție destul de clasică.

Atât dacă găzduim pe cineva la noi, această persoană se poate simți distinsă dacă îi servim ceva delicios pe o farfurie originală, și cu atât mai mult când îl primește de la noi în cadou .

Caracteristicile produsului:

  • farfurie portelan,
  • un decor frumos pentru fiecare masă,
  • o idee de cadou de încredere,
  • un produs ceramic de calitate marca Secret de Gourmet.
Cod produs
44984
Diametru (cm)
39
Culoarea dominantă
antracit
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
sticlă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel