Perie de curățare grătar, racletă

  • Perie de curățare grătar din plastic
Perie de curățare grătar, racletă
39,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Peria de curățare a grătarului, racleta este un gadget indispensabil pentru sezonul viitor de grătar. Când apar primii muguri pe copaci afară și nu mai poți sta acasă, e timpul să te gândești la grătar! Forma de petrecere a timpului liber, iubită de toți compatrioții, va începe în curând. Pregătește-te din timp și cumpără o perie fiabilă, perfectă pentru curățarea grătarului.

Nu trebuie să petreceți ore întregi frecând grătarul pentru a străluci ca nou, doar folosiți peria funcțională de curățare INTEX. Nu pierdeți banii pe produse de curățat grătare scumpe, care nu sunt nici deosebit de eficiente și nici sănătoase, cumpărați doar peria noastră senzațională. Va curata perfect chiar si un gratar foarte murdar, nu va fi prea greu sa indepartati resturile de mancare sau grasime. Cu acest produs minunat, grătarul tău va fi din nou perfect curat și prietenii tăi te vor invidia astfel de echipamente perfect întreținute.

Invitați-vă familia și prietenii la mâncăruri delicioase servite direct de la rotisor și deveniți adevăratul rege al grătarului! Nu lăsa curățările neplăcute să stea în calea distracției tale. Peria practică de curățare INTEX vă va ușura curățarea rotisorului, ceea ce vă va economisi timp și bani.

Caracteristicile produsului:

  • perie pentru curățarea grătarului,
  • perie de plastic,
  • este excelenta la indepartarea grăsimilor uscate și a resturilor de alimente,
  • gadget funcțional și practic,
  • produs al mărcii de încredere Intex.
Producător
Cod produs
44999
Culoarea dominantă
negru
Producător
Intex
Material dominant
plastic
Latime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel