Coș fructe metalic, Ø 26 cm

  • Organizator de bucatarie functional
Coș fructe metalic, Ø 26 cm
Coș fructe metalic, Ø 26 cm
Coș fructe metalic, Ø 26 cm
Coș fructe metalic, Ø 26 cm
Coș fructe metalic, Ø 26 cm
Coș fructe metalic, Ø 26 cm
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș fructe , organizator din metal al renumitului brand Excellent Houseware. Are forme geometrice unice. Produsul va fi un element decorativ senzațional, remarcat printr-un design modern și stilat, care atrage atenția. Coșul este excelent pentru depozitarea fructelor sau legumelor proaspete, care sunt cel mai bine păstrate în afara frigiderului, deoarece se coc mai repede și devin mai gustoase.

Poți pune în el și cupcakes proaspete sau alte produse de patiserie, coșul îți va prezenta deliciile într-un mod interesant. Este perfect și pentru depozitarea pâinii, atunci vă recomandăm să o puneți doar pe o cârpă de in. Recipientul are toate aprobările care îi permit să intre în contact cu alimentele. Și în caz de murdărie cel mai bine este să o ștergeți cu o cârpă umedă, produsul nu necesită tratamente speciale de curățare.

Recipientul este excelent și ca organizator de bucătărie pentru accesorii pentru gătit, sau alte articole mici. Vă va permite să organizați spațiul din bucătărie sau din sufragerie și, în același timp, va arăta grozav. Coș metalic este extrem de funcțional și practic , va fi perfect ca idee de cadou, cu siguranță își va găsi un loc în fiecare casă.

Caracteristici ale produsului:

  • coș metalic pentru fructe și legume,
  • perfect pentru pâine, produse de patiserie,
  • formă neconvențională,
  • design modern și elegant,
  • organizator ergonomic de bucătărie,
  • vă va permite să aranjați spațiul din bucătărie, sufragerie,
  • perfect pentru un cadou practic,
  • produs al mărcii binecunoscute și respectate Excellent Houseware.
Cod produs
45155
Diametru (cm)
26
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel