Coș fructe și legume, Ø 25 cm, din metal

  • Coș elegant
Coș fructe și legume, Ø 25 cm, din metal
Coș fructe și legume, Ø 25 cm, din metal
Coș fructe și legume, Ø 25 cm, din metal
Coș fructe și legume, Ø 25 cm, din metal
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș fructe, coș metalic Ø 25 cm al cunoscutului și respectat brand EH Excellent Houseware . Are forme geometrice interesante. Produsul va fi un excelent element decorativ, se remarcă printr-un design modern și stilat, care atrage atenția. Coșul este perfect pentru depozitarea fructelor sau legumelor proaspete, care sunt mai bine păstrate în afara frigiderului, deoarece se coc mai repede și devin mai gustoase.

Poți pune și brioșe proaspete sau alte produse de patiserie în el, coșul îți va afișa delicatese într-un mod interesant. Este perfect și pentru depozitarea pâinii, atunci vă sugerăm doar să o acoperiți cu o cârpă de in. Coșul are toate aprobările care îi permit să intre în contact cu alimentele. Iar dacă se murdărește, cel mai bine este să-l ștergi cu o cârpă umedă, produsul nu necesită tratamente speciale de curățare.

Recipientul este excelent și ca organizator de bucătărie sau alte articole mici. Vă va permite să aranjați într-un mod eficient spațiul din bucătărie sau din sufragerie și, în același timp, va arăta grozav. Coșul metalic este extrem de funcțional și practic, este perfect ca idee de cadou, cu siguranță își va găsi loc în fiecare casă.

Caracteristici ale produsului:

  • coș metalic pentru fructe și legume,
  • perfect pentru pâine,
  • formă interesantă,
  • design modern și elegant,
  • organizator funcțional de bucătărie,
  • vă va permite să organizați spațiul din bucătărie, sufragerie,
  • perfect pentru un cadou practic,
  • produs al renumitei mărci EH Excellent Houseware.
Cod produs
45198
Diametru (cm)
25
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel