Cuvertura canapea ECAILLE, 130 x 160 cm

  • O pătură caldă pentru a acoperi sau decora canapeaua
Cuvertura canapea ECAILLE, 130 x 160 cm
179,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 50% (90,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuvertura de canapea ECAILLE, verde, 130 x 160 cm . Cuvertura de canapea este un element foarte practic si util al fiecarui dormitor si living. Datorită acesteia, lenjeria de pat și patul sunt protejate împotriva prafului omniprezent și împotriva estompării de la lumina soarelui care cade prin fereastră. Cuvertura de pat de la Fééric Lights and Christmas de culoare verde are dimensiunile de 130 x 160 cm și va fi perfectă pentru orice pat sau canapea.

A fost fabricata din poliester plăcut la atingere și rezistent la uzură . Drept urmare, această pătură groasă arată estetic plăcut chiar și după spălare. Un astfel de material moale adaugă confort oricărui interior, pe care îl apreciem mai ales în sezonul de toamnă și iarnă, când ninge, și ne putem relaxa lângă șemineu sau citind o carte într-un fotoliu confortabil.

O culoare la modă va oferi camerei eleganță și, combinată cu o textură neobișnuită, creează design modern și se va potrivi cu interiorul în stilul glamour, scandinav, boho și oricare altul. Cuvertura poate fi folosită și ca pătură caldă pentru a vă menține cald în zilele reci, dacă este necesar.

Caracteristicile produsului:

  • cuvertura de pat măsoară 130 x 160 cm,
  • cuvertura de pat este perfectă pentru orice tip de canapea sau pat,
  • este o protecție elegantă a patului și a lenjeriei de pat împotriva prafului și murdăriei,
  • o cuvertura bună pentru sezonul de toamnă/iarnă,
  • culoare la modă și elegantă,
  • stil simplu și modern,
  • un produs al renumitului brand Fééric Lights and Christmas.
Cod produs
45444
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
160
Latime (cm)
130
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel