Multirama pentru fotografii, rama pentru 11 fotografii

  • O idee grozavă pentru un decor original
Multirama pentru fotografii, rama pentru 11 fotografii
179,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 58% (105,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Multirama pentru fotografii, 11 foto , suspendata, negru. Este un produs al companiei franceze Atmosphera conceput pentru pasionații de fotografie. Recent, datorită smartphone-urilor, numărul de fotografii realizate a crescut semnificativ. Încercăm să surprindem nu numai momentele minunate din viața noastră, ci și lumea din jurul nostru. Imaginile într-o formă clasică de hârtie garantează că vom putea reveni la ele și nu vor dispărea odată cu pierderea telefonului sau a suportului de date pe care îl folosim.

Rama foto este un must-have nu numai pentru oricine apreciaza fotografiile clasice, ci si pentru cei care apreciaza accesoriile decorative unice. Compania Atmosphera, care este cunoscută pentru răspunsul imediat la nevoile clienților, a conceput o ramă foto care impresionează prin design. Multirama pentru fotografii, cadru pentru 11 fotografii, suspendata, negru din ultima colectie este un produs creat cu grija pana la cel mai mic detaliu, dedicat celor mai pretentiosi clienti.

Culorile sale la modă garantează că acest produs se va potrivi atât cu interioarele moderne, cât și cu cele clasice. Fotografiile înrămate vor arăta uimitor din punct de vedere estetic și vor atrage atenția invitaților tăi. Este, de asemenea, o idee perfectă pentru un cadou universal.

Caracteristici ale produsului:

  • culori perfecte,
  • a fost realizata din materiale de foarte bună calitate,
  • este un element decorativ ideal și personalizat,
  • ramele se potrivesc fotografiilor de 10x10 cm și 10x15 cm,
  • provine din cea mai recentă colecție Atmosphera.
Producător
Cod produs
45633
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Dimensiunea fotografiei
10x10
,
10x15 cm
Lungime (cm)
63
Inaltime (cm)
43
Numărul de sloturi foto
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel