Masa de ocazie cu maner pe 3 picioare, 35 x 43 cm

Masa de ocazie cu maner pe 3 picioare, 35 x 43 cm
Pret bun
179,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rămâneți din nou fără spațiu și oaspeții trebuie să țină farfuriile în poală? Nu ai idee ce să faci cu această enigmă? Într-un moment de criză, o masă ocazională cu mâner vă va ajuta, care va fi bucuroasă să vă ofere un blat de masă util.

Masa de ocazie cu maner a cunoscutului brand Home Styling Collection se va dovedi a fi o alegere buna atunci cand cauti un accesoriu practic si stilat. Articolul prezentat va fi perfect mai ales ca masă auxiliară în timpul sărbătorilor sau evenimentelor. Designul său interesant merită atenție: produsul se va potrivi perfect în interioarele decorate în stil modern. Produsul este fabricat în mare parte din lemn . Articolul prezintă o combinație de culori deschise și închise , ceea ce garantează că nu se va demoda în curând. Dimensiunea sa compactă este, de asemenea, importantă. Produsul va umple frumos spațiul, fără a copleși inutil interiorul.

Masa nu se clătina și stă ferm datorită celor trei picioare stabile . Un mare avantaj al acestui produs este mânerul practic, cu ajutorul căruia putem muta comod masa în alt loc. Mânerul poate fi folosit și ca suport sau cuier - de exemplu, pentru lămpi. Acest produs va funcționa ca accesoriu pentru o masă ocazională cu mâner.

Caracteristicile produsului:

  • masă suplimentară,
  • de neînlocuit în rolul de durabilitate, confort și calitate înaltă,
  • perfectă pentru sufragerie sau bucătărie,
  • produs din lemn,
  • masa nu se clătina și rămâne fermă,
  • accesoriu într-o combinație de culori deschise și închise,
  • practica, dimensiune compactă
  • < li> un produs al mărcii Home Styling Collection.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
46180
Material dominant
lemn
Culoarea dominantă
maro
Inaltime (cm)
35
Latime (cm)
43
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel