Tava de lemn pe picioare, Ø 30 cm

  • Tavă decorativă cu secțiune transversală a trunchiului
Tava de lemn pe picioare, Ø 30 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tava din lemn pe picioare, este un produs cu un design unic. Atrage atentia prin designul sau original, iar utilizarea diferitelor materiale este in acord cu ultimele tendinte in design utilitar. Datorită designului și caracterului său minimalist, va fi cu siguranță un produs care va conferi interiorului un caracter original.

Tava prezentată din lemn de la compania franceză Atmosphera este recomandată în special pentru sufragerie, de asemenea balcon, terasa sau gradina. Perfecta pentru a pune deoparte o ceașcă cu cafeaua preferată, precum și pentru a crea compoziții decorative interesante cu lumânări, flori sau alte piese centrale. Forma rotundă va umple perfect spațiul, devenind în același timp un decor unic și funcțional al interiorului. Tava conține trei picioare metalice care îi asigură o stabilizare adecvată.

Tava din lemn va arăta grozav în orice interior amenajat ingenios. De asemenea, poate fi folosita cu succes ca o masă mică. Calitate înaltă și design unic fac din acest produs un decor suplimentar extraordinar pentru interioare moderne. Va arăta grozav atât în ​​mansardele brute, cât și în camerele decorate într-un stil mai puțin auster. Forma rotundă și designul la modă oferă multe opțiuni pentru utilizarea sa.

Caracteristicile produsului:

  • tavă de designer,
  • tava din lemn cu aspectul unei secțiuni transversale a trunchiului,
  • un decor perfect pentru un balcon, terasă, grădină sau living,
  • o bază excelentă pentru decorațiuni sau lumânări,
  • produs al renumitului brand francez - Atmosphera.
Cod produs
46255
Material dominant
lemn
Culoarea dominantă
maro
Diametru (cm)
30
Inaltime (cm)
14
Numărul de rafturi
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel