Forme de copt de Craciun, non-stick, 35 x 26 cm

Forme de copt de Craciun, non-stick, 35 x 26 cm
Forme de copt de Craciun, non-stick, 35 x 26 cm
Forme de copt de Craciun, non-stick, 35 x 26 cm
Forme de copt de Craciun, non-stick, 35 x 26 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Forma de prăjituri de Crăciun, antiaderente este o garanție a coacerii deliciilor pentru întâlnirile de Crăciun. Formele sunt așezate într-o placă metalică. Accesoriul de bucătărie constă din 6 forme diferite.

Formele de prăjituri de Crăciun sunt, de asemenea, distractive pentru întreaga familie. De acum înainte, coacerea dulciurilor delicioase îi va atrage pe cei mai tineri în bucătărie. Acest accesoriu va face din munca în bucătărie o distracție unică, care vă va întări și mai mult legătura. Dar mâncare? Temele de Crăciun de pe fursecuri îi vor face să-și dorească să le încerce cât mai curând posibil, atât cei mai mici, cât și cei mai în vârstă.

Formele de prăjituri de Crăciun sunt, de asemenea, o oportunitate de a vă umple casa cu un parfum unic. In plus, accesoriul este realizat dintr-un metal special, astfel incat produsele tale de copt sa nu se lipeasca de suprafata lui, astfel incat sa le poti scoate usor si in cel mai scurt timp. De asemenea, copiii tăi se pot descurca cu coacerea fără probleme. Faceți sărbătorile de Crăciun cu adevărat speciale!

Caracteristicile produsului:

  • formele de prăjituri vă vor permite să pregătiți prajituri delicioase,
  • matrițele încurajează copiii să ajute in bucatarie,
  • materialul împiedică lipirea aluatului ,
Producător
Cod produs
46327
Material dominant
metal
Culoarea dominantă
argint
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel