Lumanare parfumata, Instant Sweet, 130 g

  • Lumânare parfumată într-un pachet elegant
Lumanare parfumata, Instant Sweet, 130 g
Lumanare parfumata, Instant Sweet, 130 g
Lumanare parfumata, Instant Sweet, 130 g
Lumanare parfumata, Instant Sweet, 130 g
Lumanare parfumata, Instant Sweet, 130 g
Lumanare parfumata, Instant Sweet, 130 g
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumanare parfumata. Lumanari, ornamente usoare sunt decoratiuni unice. Ele arată stilate în sine și, atunci când sunt aprinse, creează lumini minunate și creează o atmosferă unică. Se vor dovedi mai ales in perioada de toamna si iarna, la evenimente si la petrecerile de vara in gradina.

Arunca o privire la oferta magazinului nostru pentru a alege cea mai buna varianta pentru tine! Lumanarea parfumata de la marca populara Atmosphera este un accesoriu unic. Lumanarea este asezata in recipient si are un capac metalic care pastreaza mai mult timp parfumul lumanarii si o protejeaza de praf. Materialul este solid și suficient de rezistent la deteriorare. Culorile închise, reci dau acestui plus un caracter modern și la modă. O gamă largă de produse vă va permite nu numai să alegeți ceva pentru dvs., dar vă va ajuta și să găsiți un cadou practic pentru o persoană dragă - de exemplu cu ocazia acestei sărbători sau a următoarei, dar și orice alte sărbători, cum ar fi ziua de naștere, ziua onomastică sau prima vizită la noul apartament al prietenilor. Vedeți singuri !!

Caracteristicile produsului:

  • lumânare parfumată,
  • lumânare într-un recipient din sticlă solidă cu capac metalic,
  • parfum delicat,
  • culori minimaliste, care se potrivesc cu toate interioarele,
  • un produs al mărcii franceze Atmosphera.

Producător
Cod produs
46508
Material dominant
sticlă
Culoarea dominantă
negru
Diametru (cm)
7
Inaltime (cm)
7.5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel