Organizator de rujuri MAKE-UP, 24 compartimente, 23x10 cm

  • Organizator practic pentru produse cosmetice
Organizator de rujuri MAKE-UP, 24 compartimente, 23x10 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator de rujuri MAKE-UP, 24 de compartimente, 23x10 cm . Pentru a menține ordinea și a proteja împotriva factorilor externi, sau pentru transport, oferim o gamă largă de produse practice pentru depozitare sau organizare care ușurează viața de zi cu zi. Verifică gama completă de organizatoare disponibile în magazinul nostru și alege-le pe cele care vor funcționa în casa ta.

Organizatorul de ruj Make-Up este un proiect practic al cunoscutului și respectat brand 5five Simple Smart. Compania este specializată în principal în producția de mobilier și decorațiuni pentru casă la modă și moderne. Organizatorul pentru ruj Make-Up este realizat din plastic de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, este ușor de spălat și curățat și, prin urmare, - igienic și ușor. Numeroase compartimente pe mai multe niveluri vă permit să organizați ușor și clar toate produsele cosmetice - rujuri, lacuri de unghii, rimel, pensule și multe alte gadget-uri ..

Dimensiunile produsului: 23 x 10 cm sunt universale și ar trebui să se potrivească cu majoritatea sertarelor, în timp ce compartimentele vor găzdui diverse tipuri de produse cosmetice - nu numai ruj. Designul simplu și minimalist va funcționa în orice interior, indiferent de aranjament și stil, datorită căruia va arăta bine mulți ani.

Caracteristicile produsului:

  • Organizator pentru ruj Make-Up,
  • din plastic de înaltă calitate,
  • vă permite să vă organizați toate produsele cosmetice și ușurează găsirea anumitor articole, < /li>
  • 5five Simple Smart.

Cod produs
46598
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
transparent
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel