Raft pentru jucării HOUSE, 7 compartimente, roz

  • Raft perfect pentru jucăriile copiilor
Raft pentru jucării HOUSE, 7 compartimente, roz
Raft pentru jucării HOUSE, 7 compartimente, roz
Raft pentru jucării HOUSE, 7 compartimente, roz
Raft pentru jucării HOUSE, 7 compartimente, roz
Raft pentru jucării HOUSE, 7 compartimente, roz
Raft pentru jucării HOUSE, 7 compartimente, roz
869,99 RON
499,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (370,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft pentru jucării HOUSE, 7 compartimente, culoare roz de la renumitul brand Atmosphera pentru copii este format dintr-o placă MDF puternică. Datorită utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate, raftul este extrem de puternic și stabil. Se caracterizează prin rezistență și durabilitate excepționale, chiar și articole grele pot fi așezate pe ea fără teama de a lăsa rafturile. Va fi o investiție grozavă pe care cu siguranță nu o vei regreta.

Raftul decorativ în formă de casă are șapte compartimente. Casa are acoperiș și este decorată cu inscripții. Este un produs dedicat unui dormitor pentru copii. Raftul este extrem de practic, îl puteți agăța peste patul copilului dumneavoastră sau deasupra sifonierului. Perfect pentru fotografii de familie și suveniruri. Va fi, de asemenea, minunat pentru jucăriile preferate ale copilului dumneavoastră, care pur și simplu nu pot fi ascunse în nicio comoda, deoarece acestea trebuie să fie întotdeauna la îndemână. Și datorită formei sale interesante, indiferent unde îl agățați, va arăta frumos și va decora spațiul din casa dvs.

Raftul Atmosphera pentru copii are 74 cm lungime, 30 cm lățime și 114 cm înălțime. Instalarea este extrem de simplă, nu necesită găurirea multor găuri. Cu siguranță îl puteți agăța singur acasă fără a pierde mult timp. Acest obiect gadget funcțional se va dovedi util în fiecare casă.

Caracteristici ale produsului:

  • Raft decorativ HOME,
  • Raft 74 cm x 30 cm x 114 cm,
  • realizat din materiale de înaltă calitate,
  • durabil și solid,
  • perfect pentru un dormitor pentru copii,
  • design interesant,
  • aspect frumos,
  • ușor de asamblat,
  • raft practic.

Cod produs
46666
Material dominant
MDF
Culoarea dominantă
alb
Lungime (cm)
74
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
114
Numărul de rafturi
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel