Joc X si O, 15 x 15 cm

  • Joc puzzle din lemn și ciment
Joc X si O, 15 x 15 cm
Joc X si O, 15 x 15 cm
Joc X si O, 15 x 15 cm
Joc X si O, 15 x 15 cm
Joc X si O, 15 x 15 cm
Joc X si O, 15 x 15 cm
Pret bun
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Joc X si O, 15 x 15 cm. Decorațiunile neobișnuite și unice pentru casă sunt domeniul renumitului producător francez Atmosphera Créateur d'intérieur. De data aceasta, designerii inventivi ai acestei companii propun un decor extraordinar din lemn , care este si un joc puzzle simplu si placut, probabil cunoscut de toata lumea.
< br /> Jocul prezentat se prezintă în această proiecție într-o versiune complet nouă, exclusivă. Se prezinta ca o jucarie eleganta si unica din lemn. Realizata cu grija, fermecatoare, dar si rezistenta datorita materiilor prime folosite, va fi un joc fantastic in doi, dar si un original , decor interior foarte original.

Puzzle-urile din lemn , șahul sau damele din lemn sunt și ele o idee grozavă pentru un cadou unic. Il recomandam mai ales pentru un cadou.

Caracteristici ale produsului:

  • joc X si O,
  • ornament elegant din lemn și puzzle într-unul,
  • jucărie din lemn cu un caracter de joc logic,
  • dimensiunile produsului sunt 15 x 15 cm,
  • original Atmosphera Créateur d'intérieur

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
46880
Material dominant
ciment
Culoarea dominantă
maro
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel