Tava de copt din ceramica, 17 x 13 cm

  • Tava practica pentru prepararea multor feluri de mâncare - atât sărate, cât și dulci
Tava de copt din ceramica, 17 x 13 cm
Pret bun
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tavă , 17 x 13 cm. Vasul de copt din ceramică, cunoscut și sub numele de ramek, este un articol practic pe care îl vei folosi pentru a pregăti multe feluri de mâncare delicioase, atât dulci, cât și sărate.

Vasul de copt din ceramică Secret Do Gourmet are 17 x 13 cm . Un set de mai multe piese va fi perfect pentru pregatirea meselor pentru familie - de la ciuperci si legume coapte sub o plapuma de branza, la omlete cu legume, la deserturi. Acest mod de a le servi te va captiva! Fundul și pereții ceramici durabili garantează durabilitatea și sunt rezistenți la crăpare sub influența temperaturii ridicate. Vasele de gătit pot fi folosite atât în ​​cuptoare pe gaz, cât și în cuptoare electrice.

Tava poate fi folosita și ca bol pentru a servi supe fierbinți sau pentru a servi sosuri, gustări sau dulciuri. Datorită numeroaselor utilizări posibile, aceste vase de gătit sunt o achiziție practică, multifuncțională și nu veți regreta că le-ați ales. Datorită suprafeței netede, vasul este ușor de curățat , nu absoarbe mirosurile si nu decolorează, chiar și pe suprafața albă ca zăpada din interiorul tavii. Ele pot fi savurate ani de zile.

Caracteristici ale produsului:

  • tava de copt din ceramică,
  • dimensiuni 17 x 13 cm,
  • din ceramică durabilă,
  • culori simple,
  • ușor de spălat,
  • suprafața netedă nu absoarbe mirosurile sau decolorează,
  • este potrivită pentru toate tipurile de cuptoare,
  • idee de cadou dovedită,
  • un produs al companiei franceze Secret de Gourmet.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
47052
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
5
Latime (cm)
17
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel