Perdea cu ochiuri NATTE, 140 x 260 cm

  • Perdea decorativă cu ochiuri bej
Perdea cu ochiuri NATTE, 140 x 260 cm
Perdea cu ochiuri NATTE, 140 x 260 cm
Perdea cu ochiuri NATTE, 140 x 260 cm
Perdea cu ochiuri NATTE, 140 x 260 cm
Perdea cu ochiuri NATTE, 140 x 260 cm
Perdea cu ochiuri NATTE, 140 x 260 cm
179,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdea cu ochiuri. Perdelele sunt esențiale în fiecare apartament. Apreciem intimitatea deoarece casa este un loc al odihnei noastre, unde petrecem timp cu oamenii apropiati. Perdelele protejează și împotriva soarelui în zilele caniculare și dimineața când ne trezim și nu vrem să fim orbiți de lumina puternica. Atmosphera, specialist în accesorii de cea mai înaltă calitate pentru casă, larg cunoscute și apreciate pe piața europeană, a creat perdele unice care cu siguranță vă vor atrage.

< p align = "justifica"> Perdeaua este o soluție perfectă pentru interioare moderne. Perdeaua va aduce cu siguranță eleganță interiorului tău și te va încânta pe tine și pe invitații tăi cu aspectul ei. Datorita dimensiunilor, va arata grozav atat la ferestrele mici cat si la ferestrele mari de balcon si terasa. Producătorul a decis, de asemenea, să vă ușureze procesul de agățare a draperiilor, datorită ochiurilor cusute. Se poate spăla in mașină la 60 ° C. Aceste perdele elegante vor atrage cu siguranță atenția oaspeților dvs., iar dacă sunteți în căutarea unei idei de cadou, o perdea va fi o alegere grozavă.

Producător
Cod produs
47061
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
poliester
sposób zawieszania
przelotki
Lungime (cm)
140
Inaltime (cm)
260
numărul de piese din set
1
Sistem de suspendare
tijă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel