Vas ceramic pentru copt, Ø 9 cm

  • Vas ceramic practic pentru prepararea multor feluri de mâncare - atât sărate, cât și dulci
Vas ceramic pentru copt, Ø 9 cm
Vas ceramic pentru copt, Ø 9 cm
Vas ceramic pentru copt, Ø 9 cm
Vas ceramic pentru copt, Ø 9 cm
34,99 RON
23,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vas de copt ceramic , Ø 9 cm, alb. Vasul de copt din ceramică, cunoscut și sub numele de ramek, este un articol practic pe care îl vei folosi pentru a pregăti multe delicatese delicioase, atât dulci, cât și sărate.

Vasul de copt din ceramică Secret do Gourmet are un diametru de 9 cm . Un set de mai multe piese este perfect pentru pregatirea meselor pentru familie - de la legume coapte sub o plapuma de branza, la omlete cu legume, la deserturi - fiecare isi poate lua propriul vas cu fructe delicioase sub crumble. Acest mod de a servi va fi preferatul lor! Fundul și pereții ceramici grosi garantează durabilitate și sunt rezistenți la crăpare la temperaturi ridicate. Vasul este potrivit atât pentru cuptoare pe gaz, cât și pentru cuptoare electrice.

Pot fi folosite și ca boluri pentru a servi supe calde, încălzite sau pentru a servi dulciuri, gustări și sosuri. Datorită gamei largi de aplicații, aceste vase sunt o achiziție practică, universală și nu veți regreta că le-ați ales. Datorită suprafeței netede, vasul este ușor de curățat , nu absoarbe mirosurile sau decolorează. Ele pot fi utilizate ani de zile.

Caracteristici ale produsului:

  • vas de copt din ceramică,
  • diametru 9 cm,
  • din ceramică durabilă,
  • culori simple,
  • este ușor de curățat,
  • suprafața netedă este rezistentă la absorbția mirosurilor și decolorarea,
  • vasele de gătit sunt potrivite pentru toate tipurile de cuptoare,
  • idee de cadou grozavă,
  • un produs Secret de Gourmet.
Cod produs
47099
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Diametru (cm)
8
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel