Fructiera FRIZE, metalică, 2 nivele, neagră

 • Fructiera metalică
Fructiera FRIZE, metalică, 2 nivele, neagră
Fructiera FRIZE, metalică, 2 nivele, neagră
Fructiera FRIZE, metalică, 2 nivele, neagră
Fructiera FRIZE, metalică, 2 nivele, neagră
Bestsellerul nostru
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fructiera FRIZE, metal, 2 niveluri, culoare neagră a renumitei mărci Secret de Gourmet, este realizată din metal de înaltă calitate, cu o durabilitate excepțională, care asigură un aspect frumos al produsului chiar și după timpul de utilizare. Produsul are două coșuri de metal, unul mai mic în partea de sus și mai mare în partea de jos și un mâner care vă permite să purtați cu ușurință chiar și o fructiera plină. Este perfect pentru tot felul de fructe, dar și pentru cupcakes și tot felul de dulciuri.

Platoul de servire va arăta grozav pe masa din sufragerie sau bucătărie, decorându-ți apartamentul. Puteți include gustări pentru oaspeți sau dulciuri preferate pentru cel mic. Va fi de neprețuit în timpul petrecerilor și adunărilor de familie. Va afișa perfect o varietate de gustări, care vor arăta excelent atunci când sunt servite într-o formă atât de elegantă, iar oaspeții dvs. nu vor putea să le reziste.

Platoul de servire se va potrivi oricărui interior, atât modern, cât și elegant. și tradițională. Are un design clasic, datorită căruia arată minunat indiferent de locul în care l-ai pus. Este un produs excepțional elegant și elegant care va încânta fiecare vizitator prin aspectul său!

Caracteristici ale produsului:

 • farfurie metalică,
 • perfectă pentru sufragerie, bucătărie,
 • va afișa frumos dulciurile preferate,
 • perfect pentru petreceri și evenimente de familie,
 • produs elegant și elegant,
 • design clasic,
 • un produs al renumitului brand Secret de Gourmet.

 • Cod produs
  47154
  Culoarea dominantă
  negru
  Material dominant
  metal
  Diametru (cm)
  30
  Caracteristici suplimentare
  contactul cu alimentele
  Inaltime (cm)
  42
  formă
  rundă
  Solicitați un produs
  Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
  Adaugă opinie
  Evaluarea dumneavoastră:
  5/5
  Adăugați propria fotografie de produs:
  pixel