Orhidee artificială, 65 cm

 • O floare artificială care arată extraordinar!
Orhidee artificială, 65 cm
Orhidee artificială, 65 cm
Orhidee artificială, 65 cm
Orhidee artificială, 65 cm
Orhidee artificială, 65 cm
Orhidee artificială, 65 cm
789,99 RON
369,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 53% (420,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Orhidee artificială, 65 cm. Dacă visezi la flori în ghiveci în propriile tale spatii, dar ești îngrijorat de durabilitatea lor, asigurați-vă că verificați sortimentul brandului francez Atmosphera care oferă o serie întreagă de plante artificiale care arată ca viața!

Plantă artificială Orhidee în alb, într-un ghiveci alb, este realizată din plastic durabil , care reflectă perfect aspectul unei plante naturale. Datorită acestui design, floarea este rezistentă la decolorare și durabilă, astfel încât să o puteți plasa cu succes chiar și pe un pervaz puternic luminat de soare. Floarea este fixată într-un ghiveci, ceea ce o face un decor stabil .

Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți decora casa fără să ai grijă de plantă, astfel încât să poți pleca cu încredere în vacanță. Astfel de flori sunt și o soluție dacă aveți pisici sau alte animale de companie acasă - veți evita solul împrăștiat și, în același timp, unele dintre plantele vii în ghiveci pot otrăvi animalul, așa că o floare artificială este o alegere mult mai sigură. . Asigurați-vă că verificați și celelalte produse din această serie și selectați planta care se potrivește cel mai bine casei dvs.!

Caracteristici ale produsului:

 • flori artificiale Orhidee albe într-un ghiveci alb
 • pare foarte natural
 • greu de distins de o plantă naturala,
 • din plastic rezistent
 • rezistenta la decolorare,
 • este ușor de curățat,
 • floare fixată într-un ghiveci - este un decor gata și stabil,
 • dimensiuni produs: înălțime 65 cm x diametru 25 cm,
 • produs al mărcii franceze Atmosphera,
 • producătorul este specializat în cele mai la modă accesorii de mobilier pentru casă.
Producător
Cod produs
47169
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
25
Inaltime (cm)
65
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel