Pușculiță cu coroană, alb

  • Pușculiță clasică cu o notă modernă
Pușculiță cu coroană, alb
Pușculiță cu coroană, alb
Pușculiță cu coroană, alb
Pușculiță cu coroană, alb
Pușculiță cu coroană, alb
Pușculiță cu coroană, alb
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pușculița este un produs al mărcii reputate Atmosphera pentru copii, care va fi cu siguranță util pentru fiecare copil sau adolescent. Părinții știu foarte bine cât de important este să-și învețe copiii să economisească bani pentru obiectele visate de la o vârstă fragedă. Pușculița va ajuta copilul să dezvolte o astfel de abilitate și, în plus, va îndeplini o funcție decorativă.

Lovely pig este o combinație între un design atemporal și clasic de porc cu un stil modern. Coroana decorativă conferă porcului un caracter jucăuș și face ca întregul să arate cu adevărat elegant și unic . Va arata grozav pe un birou, raft sau sifonier.

Porcul va arăta grozav în orice cameră, indiferent de decorul în care este decorat. Atât băieților, cât și fetelor le va plăcea. O pușculiță în formă de porc este, de asemenea, o idee de cadou perfectă pentru o zi de naștere sau altă ocazie, care cu siguranță va atrage atât copiii mai mici, cât și adolescenții.

Caracteristici ale produsului:

  • o pușculiță decorativă vă va ajuta copilul să economisească,
  • va facilita colectarea de bani pentru jucăriile de vis sau pentru alte scopuri,
  • combinație de un model clasic cu un stil modern, la modă,
  • o idee de cadou perfectă pentru o zi de naștere sau altă ocazie,
  • dimensiuni: 15 x 15 x 13 cm.
Cod produs
47213
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel